Meghalt egy magyar koronavírusos, aki nemrég még azt terjesztette, hogy kamu a járvány

Védőfelszerelést viselő ápoló megsimogatja egy beteg kezét a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én.
Védőfelszerelést viselő ápoló megsimogatja egy beteg kezét a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Elkapta a koronavírus-fertőzést, majd nem sokkal később meg is halt az a magyar férfi, aki korábban rendre azt híresztelte, hogy a járvánnyal kapcsolatos hírek valótlanok – írja a 444.hu.

A férfi váratlanul megbetegedett, és július 25-én már ezt írta ki a Facebook-oldalára:

„Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu! Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés! Vigyázzatok magatokra, tartsátok be szabályokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri!”

Ez volt ugyanakkor az utolsó posztja is; két hét múlva a családja azt írta a közösségi oldalon, hogy a férfi meghalt:

„Mélyen megrendülve tudatjuk veletek a hírt, hogy Károly ma délelőtt elhagyta a földi világot. Legyengült teste, nem volt képes tovább harcolni a betegséggel. Fájdalommal búcsúzunk tőle. Emléke szívünkben örökké él.”

A 444.hu megjegyzi, a férfi halála sem zavarja a kommentelőket, a bejegyzés alatt ugyanúgy megy tovább az okoskodás arról, hogy tényleg koronavírus okozta-e Károly halálát.

Kapcsolódó hírek