Bűnügy

Iskolai ünnepség alatt erőszakoltak meg egy lányt az Encsi Általános Iskolában

Bulvár

Leittasodó, ablakban mászó Varga Juditról, HVG-s propagandistáról ír Magyar Péter

Gazdaság

Svájcba menekítette vagyona egy részét a Spar Orbánék elől – itt a kormány válasza

Gyász: elmarad idén a Magyarország Szépe verseny

Az egészség megőrzése az elsődleges.

RövidenRöviden
A győztes Nagypál Krisztina (k), valamint Gaál Tímea első udvarhölgy (b) és Csonka Rebeka második udvarhölgy (j) a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjén az MTVA óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án.
A győztes Nagypál Krisztina (k), valamint Gaál Tímea első udvarhölgy (b) és Csonka Rebeka második udvarhölgy (j) a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjén az MTVA óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny, a nemzetközi koronavírus-járvány miatt ugyanis a Miss World jogtulajdonosa 2021-re halasztja a szépségverseny világdöntőjét.

Mivel az egészség megőrzése az elsődleges, ezért a Magyarország Szépe versenyigazgatói minden szempontot mérlegelve azt a döntést hozták, hogy idén nem tartják meg a Miss World Hungary szépségversenyt – közölte az MTI-vel hétfőn a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

A szervezők korábbi tájékoztatása szerint a válogatón az előzsűri által legszebbnek ítélt húsz lány kapott volna lehetőséget, hogy egy kéthetes táborban felkészüljön a megmérettetésre. Közülük tizenhatan szerepeltek volna a Duna Televízió nagyszabású, élő showműsorában.

A Magyarország Szépe verseny győztesei képviselik Magyarországot évről évre a Miss World nemzetközi döntőjén, emellett nagyértékű tárgynyereményekkel és reklámszerződésekkel is gazdagodnak.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Gyermektelen, hajadon, maximum 26 éves nők jelentkezhetnek Rogán Cecília szépségversenyére

Leittasodó, ablakban mászó Varga Juditról, HVG-s propagandistáról ír Magyar Péter

Londonban is bemutatták Rákay Philip könnyes szemmel ünnepelt Petőfi-filmjét

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

A Fidesz mellett kampányolt, most vezérigazgatói tanácsadó lett a TV2-nél Vastag Csaba

Élve pörzsölték a disznót a böllérfesztiválon, a szervező becsületsértés miatt beperelte az erről beszámoló állatvédőket