Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Balhé Érden: egy ember meghalt, miután két társaság egymásnak esett

Lapinformációk szerint lövések is dördültek.

Bűnügyi technikus helyszínel 2020. július 30-án este egy benzinkútnál az érdi Iparos úton, ahol két többfős társaság összeszólalkozott, a vita tettlegességig fajult, aminek következtében egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet pedig a mentők kórházba vittek.
Bűnügyi technikus helyszínel 2020. július 30-án este egy benzinkútnál az érdi Iparos úton, ahol két többfős társaság összeszólalkozott, a vita tettlegességig fajult, aminek következtében egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet pedig a mentők kórházba vittek. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Egy ember meghalt, többen megsérültek csütörtök este Érden, két társaság összecsapását követően.

A rendőrség közlése szerint az Iparos úton két többfős társaság szólalkozott össze, majd a vita tettlegességig fajult, aminek következtében

egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet pedig a mentők vittek kórházba.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a körülmények tisztázását, és megtették a szükséges intézkedéseket a köznyugalom helyreállítására – olvasható a rendőrség közleményében.

Lövések is dördültek

A Blikk azt írja, lövöldözés is volt az Iparos utcai benzinkút közelében.

Az Origo szerint két társaság balhézott össze, majd kést és pisztolyt rántottak. A lövöldözés közben négyen megsérültek, egyiküket kritikus állapotban szállították kórházba, de végül elhunyt.

Azt egyelőre nem tudni, miért tört ki a harc. A Blikk cikkében az áll, a helyiek és a rokonok elmondása szerint Enyingről jött Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi szóváltást rendezzen egy másik társasággal.