Sebestyén Balázs: „bűnözők a háziorvosok is, 5000 forintért gyilkosokat szabadítanak rád”

Szerinte elő kéne venni az orvosokat, akik ötezerért hosszabbítják az idősek jogsijait.

Sebestyén Balázs: „bűnözők a háziorvosok is, 5000 forintért gyilkosokat szabadítanak rád”
Fotó: Facebook/Balázsék oldala

A „Balázsék” szerda reggeli adásában téma volt egy napokban történt eset, miszerint egy idős házaspár rossz helyen hajtott fel az M4-esre Gyömrőnél, szemben haladt a forgalommal, végül két autós segített nekik megfordulni.

Sebestyén Balázs rendesen felhúzta magát a történteken, szavai szerint azonnal el kellene venni a jogsiját annak, aki ilyet tesz, mert bármikor tragédiába torkollhat egy ilyen figyelmetlenség.

„A kocsit lelakatolnám, és ültetném fel vonatra. (…) Hú, de tudok az ilyenre haragudni. A háziorvost is megbüntetném, börtönbe zárnám, a csávótól elvenném a jogosítványt, a mamának kötelező házikarantén egy évig, senki sehova. Felderíteném a háziorvosát, és azonnal kettő év letöltendőre ítélném őt is. Elmennek a háziorovosok a fenébe, de tényleg, akik ötezer forintért átengedik, az összes rohadjon meg. Bemegy a papa 68 évesen, mankóval, érted, járni nem tud, a zöldségesig nem engednéd le, aztán a háziorvos ötezer forintért azt mondja, vezessen. Aztán kienged egy gyilkost az útra, aki aztán majd megöl valakit. Legjobb esetben saját magát”

– fakadt ki Balázs, majd kifejtette, egy bizonyos kor felett mindenkitől elvenné a jogosítványt. „Hülyülünk, ahogy öregszünk, tisztelet a kivételnek”, ezt be kell látni, de „bűnözők a háziorvosok is, 5000 forintért gyilkosokat szabadítanak rád” – folytatta a műsorvezető.

Úgy látja, ahelyett, hogy az idősek autóznának az unokákhoz, az unokáknak kellene autózni az idősekhez, vagy használják a tömegközlekedést. A teljes adásrészt itt hallgathatod meg.

Kapcsolódó hírek