Bulvár

Leittasodó, ablakban mászó Varga Juditról, HVG-s propagandistáról ír Magyar Péter

Bulvár

Állami kitüntetést kapott Mága Zoltán, így hálálkodott érte

Bűnügy

Durvul a helyzet: Magyar Péter bebuktatta Rogán Antalt, Ádámot és Barbarát

Ismeretterjesztő füzettel ösztönöznék a fiatal szülőket, hogy ne álljanak meg egy gyereknél

Müller Cecília szerint is praktikus információkat tartalmaz a kiadvány.

RövidenRöviden
Müller Cecília országos tisztifőorvos, a Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetője (k), valamint Andrek Andrea és Léder László, a kötet szerzői a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gondozásában megjelent Testvér-füzet bemutatóján a fővárosi HellóAnyu! kávézóban 2020. július 9-én.
Müller Cecília országos tisztifőorvos, a Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetője (k), valamint Andrek Andrea és Léder László, a kötet szerzői a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gondozásában megjelent Testvér-füzet bemutatóján a fővárosi HellóAnyu! kávézóban 2020. július 9-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

További gyermekek vállalására ösztönzi a fiatalokat a Testvér-füzet, a „Három Királyfi, Három Királylány” Mozgalom újabb kötete, amelyet csütörtökön mutattak be Budapesten

– értékelt az MTI. A kiadványt a védőnői szolgálat segítségével juttatják el minden Magyarországon megszülető gyermek szüleihez.

A Testvér-füzet bemutatóján Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár arról magyarázott, hogy a kormányzati intézkedések mellett szükség van az olyan „kötetlen értékekre” is, mint pl. az említett mozgalom, ugyanis „hungarikum” az ismeretterjesztő füzeteik, amelyek

jól mutatják a magyar szellem és lélek elkötelezettségét és kreativitását aziránt, hogy miként lehet megszólítani a fiatalokat.

A ki tudja honnan odakeveredett Müller Cecília országos tisztifőorvos a kötetről azt mondta: pátosz nélkül tartalmaz sok hasznos, praktikus információt. Rámutatott: amikor egy újszülött a világra jön, a védőnő rögtön ott terem és támaszt nyújt a családnak, egyúttal szerepe van abban is, hogy rávezesse a családokat arra, milyen érték a testvér érkezése.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak ez a harmadik kötete, amelyet a Magyar Védőnői Szolgálat közreműködésével minden, Magyarországon megszülető gyermek szüleihez eljuttatnak.

Ez is érdekelhet

Müller Cecília szankciókat is bevezetne a szűrővizsgálatokat elbliccelőkkel szemben

Müller Cecíliához kerül a gyógyszerpiac felügyelete

Müller Cecília fontos bejelentést tett, kórházi látogatási tilalom jöhet

Hugyozd össze a Westendet! – polgári engedetlenségi mozgalmat hirdetünk

Betiltaná a műhúst a miniszter Magyarországon

Elindult a felszámolási eljárás Schobert Norbi cége ellen