Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Stadionban tartották a Debreceni Egyetem diplomaosztóját

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Magasba dobják sapkáikat a végzős hallgatók a Debreceni Egyetem tanévzáró ünnepségén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. július 4-én.
Magasba dobják sapkáikat a végzős hallgatók a Debreceni Egyetem tanévzáró ünnepségén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. július 4-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A koronavírus-járvány miatt szokatlan helyszínen, a 2014-ben átadott, 20 ezer férőhelyes, 12,5 milliárdból felhúzott Nagyerdei Stadionban tartotta diplomaosztóját a Debreceni Egyetem.

Időközben az is kiderült, hogy a szabályok betartásával egyetlen alkalom nem is elegendő, ezért július 11-én is tartanak egy újabb különleges tanévzárót – írta közleményében az egyetem.

Végzős hallgatók fogadalomtétele a Debreceni Egyetem tanévzáró ünnepségén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. július 4-én.

Végzős hallgatók fogadalomtétele a Debreceni Egyetem tanévzáró ünnepségén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. július 4-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A rendezvényen nem vehette át minden végzős személyesen az oklevelét, karonként két-két hallgató, egy magyar és egy angol nyelvű képzésen végzett diák járult az elnöki asztalhoz. A járványügyi szigor enyhülésének köszönhetően viszont a maszk viselése nem volt kötelező, a hallgatók a küzdőtéren, a hozzátartozók a stadion lelátóin helyezkedhetnek el.

A debreceni stadion egy hete is emlékezetes események helyszíne volt, ekkor dőlt el, hogy a város focicsapata kiesik az NBI-ből.

A tragédiát feldolgozni képtelen szurkolók egy része a lefújást követően berohant a pályára, és megpróbálta lerángatni a játékosokról a mezeket.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben

Vonattal ütközött egy személygépkocsi Debrecennél

Vonat gázolt halálra egy embert Debrecennél

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter