Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Botrány Debrecenben: kiesett a csapat, saját játékosaikra támadtak a szurkolók

Végre megérkezett a színvonal is a fényűző stadionokba.

Rendőrök a pályán, miután a debreceni szurkolók berohantak a pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC – Paksi FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. június 27-én.
Rendőrök a pályán, miután a debreceni szurkolók berohantak a pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC – Paksi FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. június 27-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Kiesési rangadót vívott szombaton a Debrecen és a Paks. A hazaiaknak csak egy döntetlenre futotta riválisuk ellen, így a 20 ezres stadionban augusztustól NBII-es meccseket láthat a közönség.

Az elkeseredett szurkolók a mérkőzés után a biztonsági emberek „sorfalán” simán átjutottak, és saját játékosaikat kezdték el lökdösni, majd levetették velük a mezt. Aki erre nem volt hajlandó, arról pedig megpróbálták letépni:

Az ultrák végül a stadionnál „elbeszélgetésre” várták volna a csapatot, itt azonban már rendőrsorfallal kellett szembenézniük:

Debreceni szurkolók és rendőrök a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC –Paksi FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionnál 2020. június 27-én.

Debreceni szurkolók és rendőrök a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC –Paksi FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionnál 2020. június 27-én.Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A Debrecen a mai leszereplésével 27 év után búcsúzott az élvonaltól.

Összeesett az edzésen a válogatott röplabdázó, a csapattársa mentette meg az életét

Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben

Megveszi a Mol az Újpest FC-t, már csak NER-csapatok alkotják az NB I-et

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy fiatal magyar kézilabdázó

Közleményt adtak ki a mentők és az autósport szövetség is a rallybalesetről

Meghalt Dobor Dezső sportriporter