Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Lezuhant egy vitorlázógép Miskolcon, ketten ültek rajta

Rendőrök dolgoznak egy Góbé típusú vitorlázó repülőgép mellett a miskolci repülőtéren 2020. július 5-én, miután a repülő felszállás közben a földre zuhant.
Rendőrök dolgoznak egy Góbé típusú vitorlázó repülőgép mellett a miskolci repülőtéren 2020. július 5-én, miután a repülő felszállás közben a földre zuhant. Fotó: MTI/Vajda János

Felszállás közben a földre zuhant egy vitorlázó repülőgép a miskolci repülőtéren vasárnap délelőtt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Dobi Tamás elmondta: az oktató, egy 55 éves férfi és a tanuló, egy 33 éves nő az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

Rendőrök dolgoznak egy Góbé típusú vitorlázó repülőgép mellett a miskolci repülőtéren 2020. július 5-én, miután a repülő felszállás közben a földre zuhant.

Rendőrök dolgoznak egy Góbé típusú vitorlázó repülőgép mellett a miskolci repülőtéren 2020. július 5-én, miután a repülő felszállás közben a földre zuhant.Fotó: MTI/Vajda János

A gép mintegy 15 méter magasságból esett a földre, eddig tisztázatlan körülmények között. A rendőrség vizsgálja a légi baleset körülményeit.

Földbe csapódott egy kisrepülőgép Ráckeresztúrnál, két halott

Bombafenyegetés a Miskolci Törvényszéken, kiürítették az épületet

Nincs elég kerozin a budapesti reptéren, több induló gép sem tudott felszállni

Több helyen is gázolt a vonat csütörtök délelőtt

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán