Origo: Elraboltak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Érden

Origo: Elraboltak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Érden

Járókelők találtak rá, szakadt volt a ruhája, sérülések látszódtak rajta.

Ismeretlen támadók betuszkoltak egy autóba egy 15 éves lányt Érden hétfő reggel, elvitték valahová, ahol megerőszakolták, majd kitették egy utcában – értesült az Origo.

A lap úgy tudja, a lány anyja már hétfő reggel bejelentette lánya eltűnését a rendőrségen, miután gyermeke nem jelent meg abban az üzletben, ahol gyakorlatát tölti. A bejelentést követően a hatóság munkatársai és a társai is keresni kezdték a lányt.

hétfő délután már arról kapott értesítést a rendőrség, hogy egy 15 éves lányt egy érdi étterem előtt berángattak egy autóba, elvitték valahová és megerőszakolták.

Úgy tudni, a lányt az érdi Néra utcánál tették ki, vélhetően járókelők találtak rá, szakadt volt a ruhája, sérülések látszódtak rajta.

Az Origo kereste a rendőrséget, ahol annyit megerősítettek, hogy hétfőn délután fél ötkor valóban kaptak hasonló tartalmú bejelentést.

„A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság haladéktalanul megtette a szükséges intézkedéseket, megkezdte a körülmények tisztázását. A bejelentésben megnevezett lány meghallgatása és orvosi vizsgálata folyamatban van”

– írták.

Kiemelet kép: police.hu

Kapcsolódó hírek