Halász János: a baloldal el akarja hallgattatni a magyar embereket

Úgy tudja, nem engedik nekik, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról.

Halász János Fidesz-szóvivő a kerítésbontó Gyurcsánnyal riogató sajtótájékoztatóján 2019. augusztus 30-án.
Halász János Fidesz-szóvivő a kerítésbontó Gyurcsánnyal riogató sajtótájékoztatóján 2019. augusztus 30-án. Fotó: fidesz.hu

„A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja”

– hergelt a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben.

Halász János annak kapcsán magyarázott, hogy egy állítólagos videofelvétel „került napvilágra”, melyen a fideszes szerint „egy baloldali aktivista” kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet!

Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket

– méltatlankodott a politikus.

Halász János szerint nem kisebb skandallum történik éppen: ”így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről”.

A propaganda aljas. A Fidesz láthatóan nehezen talál fogást a kezdeményezésünkön, ezért a revolversajtó elkezdte…

Posted by Hadházy Ákos on Friday, June 26, 2020

Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelmű teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak – magyarázta Halász János Debrecenben.

Kapcsolódó hírek