Vigyázzatok! – Kocsis Máté felvilágosította a fiatalokat Gyurcsányról

Vigyázzatok! – Kocsis Máté felvilágosította a fiatalokat Gyurcsányról

Aki szemeket lövet ki és tornacipőt hord.

Komoly történelemórát rendezett az őszödi beszéd 14. évfordulója alkalmából Kocsis Máté a Facebookon: a fideszes „üzenet azoknak, akik 2000 után születtek” címmel igazította útba a fiatalokat, miután életkorukból adódóan nem kellőképpen rettegnek Gyurcsány Ferenctől.

„Ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc” felütéssel Kocsis arról ír, 2006-ban ő volt a miniszterelnök, és azt javasolja a fiataloknak, hogy „ne sajnálják az időt, keressenek rá” az okostelefonjaikon, hogy őszödi beszéd, lovasroham, szemkilövetés!

„Látni fogjátok, hogy ez a nárcisztikus, erőszakos, zavart ember hogyan hazudott saját honfitársainak, hogyan bukott le mindezzel, és ezt követően hogyan verette és lövette szét az ellene tüntetőket”

– meséli Kocsis, hozzátéve, ő ott volt 25 évesen, és soha nem fogja elfelejteni.

„Ugyanez a fazon ma demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papol mindenütt, de ezek pont olyan hazugságok tőle, mint amiket maga vallott be 2006-os őszödi beszédében, a Balatonnál” – írja a fideszes, és azt is fájlalja, hogy Gyurcsány ma már a közösségi médiában „mond szépeket” és tornacipőt hord.

„Hát persze, de csak azért, mert kell majd neki a szavazatotok. Nem ti, csak az x. Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt” – leplezi le Kocsis a DK elnökét, figyelmeztetve:

„Vigyázzatok: ma újra ő a baloldal főnöke! Ne nekem higgyetek és ne neki, csak a saját szemeteknek. Másokét kilövette. Keressetek rá, és meglátjátok”

– kérleli ismét a kommentek alapján csupa idős nyugdíjas által követett Facebook-oldalán a fiatalokat.

Kiemelet kép: Facebook/Kocsis Máté

Kapcsolódó hírek