Sport

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy fiatal magyar kézilabdázó

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Vigyázzatok! – Kocsis Máté felvilágosította a fiatalokat Gyurcsányról

Aki szemeket lövet ki és tornacipőt hord.

Vigyázzatok! – Kocsis Máté felvilágosította a fiatalokat Gyurcsányról
Fotó: Facebook/Kocsis Máté

Komoly történelemórát rendezett az őszödi beszéd 14. évfordulója alkalmából Kocsis Máté a Facebookon: a fideszes „üzenet azoknak, akik 2000 után születtek” címmel igazította útba a fiatalokat, miután életkorukból adódóan nem kellőképpen rettegnek Gyurcsány Ferenctől.

„Ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc” felütéssel Kocsis arról ír, 2006-ban ő volt a miniszterelnök, és azt javasolja a fiataloknak, hogy „ne sajnálják az időt, keressenek rá” az okostelefonjaikon, hogy őszödi beszéd, lovasroham, szemkilövetés!

📲 Üzenet azoknak, akik 2000 után születtek ❗️Kedves mai fiatalok! Idén lesz hat éves a fiam és három éves a kislányom. Ők még nem tudják, mi az a politika, és nem tudják kik azok a politikusok. Ti, akik 2006-ban nagyjából ugyanannyi idősek voltatok, mint ma az én gyerekeim, pont ugyanennyit tudtatok akkoriban a közéletről. Ezért sokatok nem emlékezhet arra, hogy ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc. ❓🔴 2006-ban ő volt a miniszterelnök. De ott van az okostelefon a zsebetekben, ne sajnáljátok az időt, keressetek rá, hogy: őszödi beszéd / lovasroham / szemkilövetés. Látni fogjátok, hogy ez a nárcisztikus, erőszakos, zavart ember hogyan hazudott saját honfitársainak, hogyan bukott le mindezzel, és ezt követően hogyan verette és lövette szét az ellene tüntetőket. Sok fiatalt is. Én ott voltam 25 évesen, emlékszem, és soha nem fogom neki elfelejteni. ❌🔴 Ugyanez a fazon ma demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papol mindenütt, de ezek pont olyan hazugságok tőle, mint amiket maga vallott be 2006-os őszödi beszédében, a Balatonnál. Ma van éppen 14 éve, hogy elmondta. 🗓☝️🔴 Gyurcsány mostanság titeket kerülget YouTube-on, Facebook-on, Instán. Tetszeleg, szépeket mond, nagyon igyekszik nálatok. Fiatalos tornacipőkben jár, trendiskedik, elmondja, hogy kiáll mellettetek, mert a jövőtök, meg ilyesmi. Hát persze, de csak azért, mert kell majd neki a szavazatotok. Nem ti, csak az x. Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt. 🔴 És vigyázzatok: ma újra ő a baloldal főnöke! Ne nekem higgyetek és ne neki, csak a saját szemeteknek. Másokét kilövette. Keressetek rá, és meglátjátok, ki is az igazi Gyurcsány Ferenc❗️

Posted by Kocsis Máté on Tuesday, May 26, 2020

„Látni fogjátok, hogy ez a nárcisztikus, erőszakos, zavart ember hogyan hazudott saját honfitársainak, hogyan bukott le mindezzel, és ezt követően hogyan verette és lövette szét az ellene tüntetőket”

– meséli Kocsis, hozzátéve, ő ott volt 25 évesen, és soha nem fogja elfelejteni.

„Ugyanez a fazon ma demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papol mindenütt, de ezek pont olyan hazugságok tőle, mint amiket maga vallott be 2006-os őszödi beszédében, a Balatonnál” – írja a fideszes, és azt is fájlalja, hogy Gyurcsány ma már a közösségi médiában „mond szépeket” és tornacipőt hord.

„Hát persze, de csak azért, mert kell majd neki a szavazatotok. Nem ti, csak az x. Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt” – leplezi le Kocsis a DK elnökét, figyelmeztetve:

„Vigyázzatok: ma újra ő a baloldal főnöke! Ne nekem higgyetek és ne neki, csak a saját szemeteknek. Másokét kilövette. Keressetek rá, és meglátjátok”

– kérleli ismét a kommentek alapján csupa idős nyugdíjas által követett Facebook-oldalán a fiatalokat.

Kocsis Máté: Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti

Magyar Péter ismét beleszállt Gyurcsányban és Orbánba

Gyurcsány Ferenc nekiment Magyar Péternek

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből