Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Rabosították Berki Krisztiánt

„Leendő miniszterelnökként” áll az ügy elébe, nem fog beleragadni „holmi 15 milliós tyúkperbe”.

Harta ViktorHarta Viktor
Rabosították Berki Krisztiánt

Rabosították Berki Krisztiánt egy 2018-as autóbaleset miatt, amikor is Párkányból hazafelé tartva megelőzött egy buszt, a busz azonban hátulról nekiment, összetörve a herevasaltató 70 milliós Bentleyjének hátulját.

A Blikk cikke szerint a rendőrség akkori vizsgálata a buszsofőrt hozta ki hibásnak, most viszont Berki kapott idézést: gyanúsítottként kellett bemennie a rendőrségre.

Ügyvédje a lapnak állítólag azt mondta, a gyanú szerint Berki a közúti közlekedés szabályait megszegve veszélyeztette mások testi épségét, aminek a büntetési tétele 1-től 3 évig tartó szabadságvesztés lehet. Az ügyvéd szerint ugyanakkor a BKK videófelvételén az látszik, hogy a busz fékezés nélkül csattant bele a Bentlybe, holott megállhatott volna, ezért panasszal éltek a gyanúsítás ellen.

„A kihallgatásra megborotválkoztam, az előadónak csokit vittem. Megnéztem a BKK buszának videófelvételét, s egyértelműen látszik, hogy se közúti balesetet nem okoztam, se bűncselekményt nem követtem el, a balesetről a sofőr tehet. Számomra egyértelmű, hogy a Karácsony Gergely főpolgármester fennhatósága alá tartozó BKK a buszjegyemet sem tudja kifizetni, nemhogy a Bentley-m javítását. Ugyanis míg a buszban 2,5, az én autómban 15 milliós kár keletkezett”

– mondta a korábban a főpolgármesteri székért is induló Berki a Blikknek. Hozzátette, arra is felkészült, hogy az újravizsgált balesetben őt hozzák majd ki bűnösnek, ez esetben vállalja a felelősséget.

„Az ország leendő miniszterelnökeként vallom: néha az igazságtalanságot is el kell fogadni. Felelős politikusként több dimenzióban gondolkodom, nem fogok beleragadni holmi 15 milliós tyúkperbe”

– tette hozzá Berki Krisztián, aki a jelek szerint nem adta fel politikusi vágyálmait.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kiderültek a részletek Berki Krisztián temetéséről

Barátja szerint egy forintja sem volt Berki Krisztiánnak, hiába játszotta az eszét a médiában

Kokaint találtak Berki Krisztián lakásán, elfogták a dílerét

Két gyerek is megsérült az M5-ös autópályán történt balesetben

Robbanás Lágymányoson, egy ember meghalt

Súlyos baleset történt az M3-as autópályán, hét kilométeres a torlódás