A méltóságosokon nem, a plüssfigurán viszont volt maszk a Bobo Fun Kalandpark ünnepélyes alapkőletételén

Egyetlen kompozíción az „Európában is első járványügyi védekezés”.

Czigány Sándor, Alsópáhok független polgármestere (b), Szabó János, a Magyar Kolping Üdülési Alapítvány ügyvezetője (b2), Baldauf Csaba, a Kolping Hotel Kft. és a Bobo Fun Park Kft. ügyvezetője (b3), Sifter Rózsa, Zala megyei kormánymegbízott (k), Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója (j3), Papp Gábor (Fidesz-KDNP), Hévíz polgármestere (j2) és Bobo, a Kolping szálloda kabalafigurája az időkapszula elhelyezésén a Bobo Fun Kalandpark ünnepélyes alapkőletételén Alsópáhokon 2020. május 19-én.
Czigány Sándor, Alsópáhok független polgármestere (b), Szabó János, a Magyar Kolping Üdülési Alapítvány ügyvezetője (b2), Baldauf Csaba, a Kolping Hotel Kft. és a Bobo Fun Park Kft. ügyvezetője (b3), Sifter Rózsa, Zala megyei kormánymegbízott (k), Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója (j3), Papp Gábor (Fidesz-KDNP), Hévíz polgármestere (j2) és Bobo, a Kolping szálloda kabalafigurája az időkapszula elhelyezésén a Bobo Fun Kalandpark ünnepélyes alapkőletételén Alsópáhokon 2020. május 19-én. Fotó: MTI/Varga György

Nem volt még olyan rég, amikor Orbán Viktor kihirdette, hogy „a felelős viselkedés a távolságtartás és a maszk viselése” (majd elment Belgrádba, ahol éppen csak rajta nem volt), de mint tudjuk, a koronavírusnál csak a Főnök követendőnek vélt heppjei ragályosabbak:

az alsópáhoki kalandpark alapkőletételén kedden senki nem viselt szájmaszkot, csak a kabalafigura.

Hát, na. Legalább nem tekergették, gyötörgették, huzigálták.