Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Szijjártó berendeli öt ország nagykövetét „álhírterjesztés” miatt

„Ne gondolják, hogy jobban tudják a magyaroknál, hogy mi a jó a magyaroknak” – fakadt ki.

Facebook-oldalán jelentette be Szijjártó Péter külügyminiszter, hogy hétfőn berendelik Dánia, Finnország, Izland, Norvégia és Svédország nagykövetét, miután a külügyér szerint álhírt terjesztettek.

Szijjártó azt írta, a külügyminiszterek levélben biztosították támogatásukról az Európa Tanács magyar koronavírus-törvény miatt aggódó főtitkárát, közülük többen külön-külön is nyilatkoztak, ami a magyar külügyér szerint álhírterjesztés. Hogy mi ez a levél, az a Facebook-posztból nem derül ki, sem linkelve, sem idézve nincs, hogy most éppen mi alapján uszít a magyar külügyminiszter külföldi országok ellen.

Ez a hétvége sem múlt el a nemzetközi liberális mainstream álhírterjesztése nélkül.Öt észak-európai ország (Dánia,…

Posted by Szijjártó Péter on Sunday, May 10, 2020

„Természetesen előjöttek a már unalomig ismert hazugságok a diktatúraépítésről, a vég és határ nélküli felhatalmazásról, satöbbi, satöbbi. Semmi új, gondolhatjuk, és léphetünk is tovább vállunkat megrántva” – írta a külügyér, majd „ezer éves nemzetről” és hasonlókról hadoválva azzal folytatta:

„Ne gondolja magáról se a dán, se az izlandi, se a finn, se a norvég, se a svéd külügyminiszter, hogy jobban tudja a magyaroknál, hogy mi a jó a magyaroknak. Bízzák nyugodtan ezt ránk, a magyar emberek el tudják dönteni, hogy mit akarnak és mit nem. Ők pedig foglalkozzanak nyugodtan a saját dolgaikkal.”