Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

A Soros-ösztöndíjas Kovács Zoltán szerint Soros Györgynek semmi se szent

Végre egy autentikus vélemény testközelből.

Soros Györgynek semmi se szent, ha politikai haszonszerzésről van szó – mesélte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn a kormány legnagyobb ellenségéről, egy 89 éves öregemberről.

Kovács Zoltán a Facebook-oldalán most amiatt fújt riadót, hogy hétfőn a Project Syndicate nevű oldal (vagy ahogy a magyar kormány minden, nekik nem tetsző médiát nevez: „Soros-blog”) interjút közölt „saját mecénásával”, Soros Györggyel, illetve „az ő kedvenc brüsszeli szóvivőjével, a magyarok nagy barátjával”, Guy Verhofstadt-tal.

A mai nap a Project Syndicate nevű Soros-blog egy öninterjút közölt saját mecénásával, Soros Györggyel, illetve az ő…

Posted by Kovács Zoltán on Monday, May 11, 2020

Kovácsot, akit korábban Orbán Viktorhoz hasonlóan szintén Soros György taníttatott, főleg az zaklatta fel, hogy a „még véletlenül sem összehangolt” cikkekben Orbán Viktort diktátornak és populistának nevezik. Guy Verhofstadt európai parlamenti képviselő pedig a „koronavírus-törvényt Hitler felhatalmazási törvényéhez hasonlítja”.

A magyar államtitkár szerint „érdekes elképzelés valakit diktátornak titulálni, amiért nem osztja Soros megszállottságát a nyílt társadalom eszméjével kapcsolatban, vagy amiért az Országgyűlés kezébe adja a döntést a veszélyhelyzet végének meghatározására”. Az, hogy ott nem az ő szájuk íze szerinti pártok rendelkeznek többséggel a magyar emberek demokratikus döntése – magyarázta, kiemelve: „élharcos demokrataként talán illene nagyobb tiszteletet adni ennek a ténynek”.

„Amit pedig ők populistának igyekeznek bélyegezni, azt Abraham Lincoln után úgy lehet összefoglalni, hogy a népből, a néppel, a népért: az emberektől kapott felhatalmazással, az emberekkel együtt, az emberekért” – mesélte Kovács annak az országnak az államtitkáraként, amely a veszélyhelyzet ideje alatt is tízmilliárdokat szór szét sportra és propagandára („az emberekért”), miközben a kórházakban szemeteskukában mosdanak az anyák.