Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Saját fia ölhette meg Szilágyi Istvánt – a rendőrség közleményt adott ki

Bűnügyi helyszínelő dolgozik a főváros XVII. kerületében a X. utcában, ahol holtan találták Szilágyi István színművészt 2020. május 3-án reggel.
Bűnügyi helyszínelő dolgozik a főváros XVII. kerületében a X. utcában, ahol holtan találták Szilágyi István színművészt 2020. május 3-án reggel. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Vasárnap reggel holtan találták Szilágyi Istvánt: a 82 éves színművész halálát a gyanú szerint idegenkezűség okozta, fiát őrizetbe vették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság – az áldozat megnevezése nélkül – vasárnap azt közölte, hogy megöltek egy férfit egy XVII. kerületi családi házban, ahová bántalmazás miatt hívták ki a rendőröket. A helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, aki ellen a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Bűnügyi helyszínelő dolgozik a főváros XVII. kerületében a X. utcában, ahol holtan találtak egy férfit 2020. május 3-án reggel. A rendőrség vizsgálja a halál okát.

Bűnügyi helyszínelő dolgozik a főváros XVII. kerületében a X. utcában, ahol holtan találtak egy férfit 2020. május 3-án reggel. A rendőrség vizsgálja a halál okát.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Korábbi hírek szerint Szilágyi István fia rendszeresen bántalmazta mélyszegénységben élő szüleit.