Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Kövér: az ellenzék nem a magyar nemzet része

Sokan bajban lesznek, ha a házelnök fogja osztani az árjasági igazolást.

Miután vasárnap a Bayer Showban rendhagyó módon virtuálisan duzzogtatta egymást Magyarország két folyton mérges bácsija, Kövér László házelnök ma már a Demokrata című kormánypárti lapban lépett fel egy szem mutatványával, a rettentő mértékadó „szerinte ki kicsoda” címkézéssel.

Azzal indított, hogy a magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propagandahadjáratát.

A rendszerváltozásról szólva a házelnök azt mondta: inkább tartja nagy átverésnek a 30 évvel ezelőtt történteket, mint forradalomnak. Mégis úgy gondolja: el kell ismerni az akkori történések jelentőségét, a résztevők történelmi szerepét, „hiszen egy idegen fegyveres megszállásnak és egy népelnyomó diktatúrának vetettünk véget 1990-ben” – utalt vissza arra a mondavilágra, miszerint egyenesen Orbán Viktor zavarta haza az oroszokat.

A 2010-es kormányváltást sorsdöntőnek ítélte. Szerinte akkor „az idegen érdekeket szolgáló balliberális kormányzatok hibáinak és bűneinek következtében szinte minden anyagi erőforrás kezdett kicsúszni a kezünkből – magyarázta a gazdasági világválságot szerényen zárójelbe téve.

A „Magyarországot támadó hangokról” szólva Kövér úgy tudja, ők nem azért fordulnak az ország ellen, mert rosszul informáltak, hanem, mert ez a megbízatásuk, ahogy a nemzetközi média egy része is összehangoltan fest ellenségképet saját közvéleményük számára, hogy elfedjék egy olyan nemzeti politika valóságát, amely túlságosan vonzó lehet más országok polgárai számára is.

„A magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propagandahadjáratát. Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata”,

fogalmazott, és Rákosi Mátyáshoz vagy Gerő Ernőhöz hasonlította őket még tovább súlyosbítva a szerep- és a képzavart.

A házelnök „a nemzetközi nyomásgyakorlást” a magyar kormányra a Harmadik Birodalom utolsó háborús évéhez hasonlította, amikor már mindenki tisztában volt azzal, hogy elveszítették a háborút, de senki nem tudott időben véget vetni az őrületnek, megakadályozva a súlyos veszteségeket. „Mintha a brüsszeli bunkerben ülő globalista vezérkar sem hinne már a győzelemben” – magyarázta.

A kötelező körről, Soros Györgyről sem felejtette el tájékoztatni Kövér a Demokrata olvasóit, kijelentette: ő egy láthatatlan hatalmi gépezetnek, a világban jelen lévő „mélyállamnak” a neki szánt szerepet alakító figurája!