Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Országos tisztifőorvos: emelkedik a kórházi kezelést igénylők száma

Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára, Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf, az ORFK szóvivője (b-j) a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 25-én.
Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára, Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf, az ORFK szóvivője (b-j) a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 25-én. Fotó: MTI/kormany.hu/Botár Gergely

A kórházban koronavírus-fertőzéssel kezeltek száma emelkedő tendenciát mutat – magyarázta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília szólt arról is, hogy a járvány alatt is rendben zajlik a kötelező védőoltások beadása. Merthogy „a magyar védőoltási rendszer kivételes az egész világon”.

Elmondta, hogy az elmúlt napon elhunyt 12 beteg egyike 41 éves volt. A férfi baktérium okozta vérmérgezésben szenvedett, arra rakódott rá a koronavírus-fertőzés.

A tisztifőorvos köszönetet mondott a kutatók, az egészségügyben dolgozók, valamint Szent György-nap alkalmából a rendőrök folyamatos munkájáért a koronavírussal szemben.

Továbbra sincs indokolatlan mászkálás

Kiss Róbert rendőr alezredes a tájékoztatón hangsúlyozta: a kormány korábbi döntése értelmében május 3-ig maradnak érvényben a kijárási korlátozások. Az új szabályokról a kormány rendeletben fog dönteni, addig azonban

csak alapos indokkal hagyhatjuk el otthonunkat.

Az élet újraindítása, a korlátozó intézkedések feloldása csak fokozatosan, szigorú menetrend szerint lehetséges majd. A települési önkormányzatok erre a hétvégére is meghatározhatnak szigorúbb szabályokat – tette hozzá.

Feljelentik Orbánékat, amiért a COVID alatt valakik eltüntettek 300 milliárd forintot a lélegeztetőgépek ürügyén

Ismét berobbanhat a Covid Magyarországon, százezrek fordulnak orvoshoz légúti panaszokkal

Müller Cecília szankciókat is bevezetne a szűrővizsgálatokat elbliccelőkkel szemben

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt