Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Orbán: a neheze még csak most jön

Budapestre és Pest megyére külön szabályok jöhetnek.

Orbán Viktor járványinfluenszer szerint a koronavírus-helyzet kezelésében a régi bölcsesség a mérvadó, miszerint „reméld a legjobbat, és készülj a legrosszabbra” – erről a Kossuth rádió péntek reggeli propagandaműsorában beszélt.

Még nem lehet lazítani a járvány miatt elrendelt korlátozásokon, egyelőre fenn kell tartani azokat – magyarázta, úgy fogalmazva: szeretné, ha visszatérne az emberek élete a normális kerékvágásba, de még nem meri azt mondani, hogy lazítsanak. Ha viszont Ausztriában beválik bizonyos tiltások feloldása, a fertőzések száma pedig nem nő, akkor majd Magyarországon is el lehet gondolkodni ezen – tette hozzá.

A kormányfő arról is beszélt, előbb-utóbb nem lehet majd elkerülni, hogy Budapestre – ahol a fertőzések 60 százaléka van, Pest megyével együtt pedig ez a szám 80 százalék – sajátos szabályokat léptessenek életbe.

Orbán Viktor úgy számol, hogy a járvány csúcsa „előttünk van”, az igazán nehéz szakasz most jön, a következő napokban a megbetegedések számának nagyobb ütemű emelkedésére kell számítani. „Belépünk a tömeges fertőzés időszakába”, de mire ez bekövetkezik, meglesznek a kórházi ágyak, a lélegeztetőgépek és az azokat kezelni képes egészségügyi dolgozók is – jósolta.

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt