Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Koronavírusos egy lakó a dabasi idősotthoban

Pozitív lett egy fekvőbeteg-ellátó intézményből visszaérkezett lakó tesztje a Katolikus Szeretetszolgálat Zárdakert Idősek Otthonában, Dabason – nyilatkozta az ATV-nek Kocsis Edina intézményvezető szerdán.

Mint mondta, a kezdetben tünetmenetes lakót az érvényben lévő protokollok alapján az intézmény munkatársai mindvégig védőruhában, szigorú izoláció mellett látták el, majd a pontos diagnózis és a szakszerű ellátás érdekében intézkedtek a kórházba kerüléséről. A kórházba kerülést követően pozitív eredményt mutatott a lakón végzett koronavírus-teszt.

Kedden Dunakeszin, egy magán fenntartású idősotthonban mutattak ki koronavírus-fertőzést, húsvét vasárnap pedig arról érkezett hír, hogy az Olajág Otthonok egyik zuglói intézményben találtak fertőzötteket. A legsúlyosabb helyzet a Pesti úti idősek otthonában alakult ki, ott mostanra 212-re nőtt az igazoltan koronavírusosak száma, 13-an pedig elhunytak.

Müller Cecília tisztifőorvos április 14-gyel elrendelte az ország valamennyi idősotthonának ellenőrzését, melyek az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatója szerint már meg is kezdődtek.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten