Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Meghalt 11 beteg, 895-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

49 éves is van már az elhunytak között.

Ápolónő egy lélegeztető gépen lévő beteg mellett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház járványkórházként működő Semmelweis Tagkórházának intenzív osztályán, az egyik elkülönítőben Miskolcon 2020. április 7-én.
Ápolónő egy lélegeztető gépen lévő beteg mellett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház járványkórházként működő Semmelweis Tagkórházának intenzív osztályán, az egyik elkülönítőben Miskolcon 2020. április 7-én. Fotó: MTI/Vajda János

Újabb 11 embert halt meg, az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma pedig 895-re emelkedett Magyarországon a koronavírus-járványban – tájékoztatott a koronavirus.gov.hu szerda reggel.

Mint írták, az elhunyt 11 ember többségében idős volt (egyikük 49 éves). A koronavírus magyarországi halálos áldozatainak száma ezzel 58-ra emelkedett.

Az oldal adatai szerint 94-en már gyógyultan távoztak a kórházból. Jelenleg 15 481-en vannak hatósági házi karanténban. A mintavételek száma 25 748-nél tart.

Az oldal térképe alapján továbbra is Budapesten (387 ember) és Pest megyében (164) van a legtöbb fertőzött. Ezt követi Fejér megye (49), Csongrád megye (40), Győr-Moson-Sopron megye (37) és Szabolcs-Szatmár-Bereg (36) megye. Az ország keleti felében Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyében 10-10, Borsod-Abaúj-Zemplén (7) és Heves (4) megyében pedig tíznél is kevesebb fertőzött van.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül