Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Rövidített nyitva tartást vezet be a Tesco

Átlagosan két órával rövidíti országszerte több mint 200 áruháza nyitva tartását a Tesco április 2-től a vásárlók és a dolgozók egészségének védelme jegyében.

Az áruházlánc Magyar Nemzethez eljuttatott közleménye szerint az új nyitva tartás jellemzően a késő esti kevésbé forgalmas időszakok rövidítését jelenti, amely hatékonyabbá teszi a kiszolgálást, és hozzájárul a munkatársak leterheltségének csökkentéséhez. A változásról a vásárlókat az áruházak bejáratainál és a tesco.hu oldalon fogják informálni a megszokottól eltérő nyitva tartási időről.

Más változás is lesz: áprilistól az eddig éjjel-nappal üzemelő Tesco hipermarketek egységesen 6 és 22 óra között tartanak majd nyitva, az Expressz üzletek eddig 6-tól 22 óráig működtek, a jellemzően lakóházak között lévő kisebb üzletek a következő hónaptól két órával hamarabb, vagyis 20 órakor zárnak.

Azok az egységek, melyek jelenleg 21 órakor zárnak, ezután 19 órakor húzzák le a rolót. Vasárnaponként Budapesten és vidéken több Tesco Express üzemelt eddig reggel nyolctól este nyolcig tartó nyitva tartással, ezek a jövőben délután négykor be fognak zárni.