Gazdaság

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

20 fokkal tér vissza a tavasz napokon belül

Harta ViktorHarta Viktor

A héten eddig ismét a tél volt az úr, néhol erősen havazott is, az előrejelzések szerint azonban hamarosan melegszik az idő, és verőfényes, üres utcákat bámulhatunk az ablakból.

Csütörtökön délen, délnyugaton még erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt kevesebb, illetve vékonyabb lesz a felhőtakaró. A Dunántúlon helyenként előfordulhat gyenge eső, reggel havas eső. A keleti, északkeleti szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3, +3 fok között alakul, de a szélvédett, kevésbé felhős helyeken ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 6, 12, másutt 11, 16 fok között valószínű.

Pénteken nyugaton, délnyugaton szakadozik a felhőzet, pár órára kisüt a nap, másutt jellemzően napos, fátyolfelhős idő lesz. Csapadék nem valószínű. A keleti, északkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között alakul.

A szombat már különösen kellemesnek ígérkezik: kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz, az északkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 19 fok között alakul.

Vasárnap a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható, néhol kisebb zápor kialakulhat. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. Meleg lesz: a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +6,

a legmagasabb nappali hőmérséklet 16-20 fok között alakul.

Ez is érdekelhet

16 megyére adtak ki veszélyjelzést – 80 km/órás szél, jég és viharok is jöhetnek

Zivatarokkal, viharos széllel érkezik egy hidegfront, kiadták a veszélyjelzést

A hét elején még fagyhat, aztán akár 26 °C sem kizárt – itt a friss előrejelzés!

Bolond időjárás: hózápor csapott le a Bakonyban, jégeső verte el a Dunántúlt

Markáns hidegfront hoz lehűlést, helyenként hózápor is előfordulhat

Már látszik, mikor várható a legnagyobb fagy – újra megszólalt a meteorológia