Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bors: Meg akartak verni egy koronavírus-fertőzöttet Szekszárdon

Hatósági felirat egy megfigyelés alatt álló személy lakásának ajtaján.
Hatósági felirat egy megfigyelés alatt álló személy lakásának ajtaján. Fotó: MTI/Komka Péter

A rendőrségnek kellett közbeavatkoznia egy szekszárdi koronavírus-fertőzött otthonánál, miután lincshangulat alakult ki, amikor a helyiek megtudták, hogy fertőzött van a közelükben – írja a Bors.

Úgy tudni, egy 28 éves szekszárdi férfinak lett pozitív a tesztje, aki hétvégén érkezett haza Németországból, ahol egy üdülőközpontban dolgozott.

A lap szerint hétfőn kisebb gyülekezet alakult ki a család házánál, ezért a rendőrség segítségét kérték, akik biztosították a helyszínt. Az egyik szomszéd szerint meg akarták verni, el akarták üldözni otthonából a férfit – erősítették meg a Bors értesülését több helyről is. A bulvárlapnak egy szomszéd azt is mondta:

Akkor tört ki a balhé, amikor kitették a kapura azt a piros lapot, vagyis a hatósági figyelmeztető feliratot, amely felhívja a figyelmet, hogy a házban járványügyi megfigyelés alatt lévő személy tartózkodik.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg a lap értesüléseit, de mint írják, „nem is adhatnak ki ezzel kapcsolatban pontos adatokat”. Annyit közöltek, hogy a hatályos kormányrendeletek szabályozzák a veszélyhelyzetből adódó feladatokat, és hogy a rendőrség eddig is megtett és ezután is mindent megtesz annak érdekében, hogy a közrendet és a közbiztonságot fenntartsa.

A lap úgy tudja, a rendőrség azóta 24 órás ügyeletet tart azon a környéken, ahol a férfi él, hogy megelőzzék az összetűzéseket.