Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Toroczkai leleplezte, kik a felelősek a koronavírus-járványért

Egy Youtube-ra feltöltött videomonológban rántotta le a leplet a koronavírus-járványról Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

A Fidesz-barát szélsőjobbos heccpárt vezetője ellenőrizhetetlen valóságtartalmú videókra, feltételezésekre, és sokszor összefüggéstelen következtetésekre alapozva nem kevesebbet állít, mint hogy

az Európai Bizottság, valamint az Egészségügyi Világszervezet (WHO), illetve ezek vezetői felelősek a koronavírusért,

ráadásul szerinte azt sem ördögtől való feltételezni, hogy mesterségesen robbantották ki a járványt.

Toroczkai úgy tudja, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, a WHO főigazgatója és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke személy szerint is felelősek azért, hogy gondatlanságból vagy szándékosan mélybe sodorták Európát, bedöntötték a gazdaságát és európaiak ezrei halnak meg a világjárvány miatt. Ha pedig a veszélyhelyzet elmúlt, elő kell venni, el kell számoltatni a felelősöket – magyarázta.

Összeesküvés-elméletének igazolásául azt vezette elő, hogy bezzeg Mongólia és Oroszország már januárban lezárta a Kínával közös határait, és Toroczkai szerint emiatt van ott kevesebb fertőzött, míg az Európai Unió külső határainak lezárását csak március 17-én jelentette be az EB.

Vagyis az Európai Unió vezetői csakúgy, mint 2015-ben, most is nyitva hagyták az EU határait és tétlenül nézték, hogy a kezelhetetlenné váló helyzet nyomán európaiak ezrei halnak meg

– magyarázta, hogy aztán kilyukadjon a nem meglepő csattanóhoz: lehetetlen nem észrevenni, hogy az EU jelenlegi vezetőinek fontosabbak a bevándorlók, mint az európaiak!

Toroczkai a videójában arról is beszélt, „úgy tűnik”, mintha a WHO kimondottan azon dolgozott volna, hogy a járvány kitörjön Kínából, mert még február 29-én is azt közölte, hogy ellenzi mindenféle utazási és kereskedelmi korlátozás bevezetését Kínával szemben. Eközben csak olyan ajánlásokat fogalmazott meg a világszervezet, hogy mindenki mosson kezet és ha tüsszent, használjon zsebkendőt – magyarázta a virológus Toroczkai, aki kompetenciáját igazolandó egy ingyenes extra tanáccsal dugott faágat az Európa bedöntésén fáradozó WHO küllői közé:

a mobiltelefonokat is meg kell mosni!

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt