Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Vészhelyzeti üzemmód a Tesconál, változik az online vásárlás

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

Korlátozó intézkedéseket vezetett be a Tesco az internetes vásárlásoknál, arra készülve, hogy a koronavírus terjedése miatt megugrik a rendelések száma – írja a 24.hu.

Az áruházlánc szombaton hajnalban tájékoztató levelet küldött a vásárlóknak, amelyben az alábbi változásokra hívják fel a figyelmet:

  • Ahhoz, hogy mindenki hozzáférhessen az alapvető termékekhez, egyes kategóriákon belül 12 darabban maximalizálják a megvásárolható mennyiséget vásárlónként. Hozzáteszik: mindent megtesznek annak érdekében, hogy áruházak polcait folyamatosan feltöltsék, de ebben az időszakban előfordulhat, hogy egyes termékek átmenetileg kisebb mennyiségben vagy egyáltalán nem elérhetők.
  • Mivel a következő hetekben több online vásárlóra számítanak, előfordulhat, hogy a kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb betelnek, ezért javasolják, hogy amennyire lehetséges, mindenki foglaljon előre. Akár három héttel előre lefoglalható az idősáv, és a kiszállítás napját megelőző munkanap 23 óráig módosítható a kosár tartalma – írják.
  • A vásárlók és kiszállító munkatársak védelme érdekében a veszélyhelyzet idején kizárólag online lehetséges a rendelések fizetése; de megnyugtatnak, a rendszer csak a kiszállítás után terheli a bankkártyát a vásárlás összegével.

A cég arra is felhívja a figyelmet, hogy a karanténba helyezett vásárlóknak megrendelésükben jelezniük kell helyzetüket; velük külön egyeztet majd a futár az átadás módjáról és helyszínéről. Ők is csak bankkártyával fizethetnek, az árut pedig bevásárlószatyorban kapják meg.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Béremelés jön a Tesconál, ennyit lehet mostantól keresni az áruházláncnál

Feljelentik Orbánékat, amiért a COVID alatt valakik eltüntettek 300 milliárd forintot a lélegeztetőgépek ürügyén

Ismét berobbanhat a Covid Magyarországon, százezrek fordulnak orvoshoz légúti panaszokkal

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter