Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Hatalmas lángokkal ég egy telephely Tiszaújvárosban, a Mol üzemének közelében

Tűz ütött ki csütörtök este Tiszaújvárosban egy hulladékgazdálkodási cég telephelyén – tudatta a polgármesteri hivatal lapjának közösségi oldala.

Az oldalon Fülöp György polgármester megbízásából azt írták: az esti órákban az Ecomissio Kft. telephelyén ütött ki tűz, amely a várost nem veszélyezteti, a füstöt azonban a szél egyelőre Polgár irányába fújja.

Megsemmisítésre váró anyagok gyulladtak ki egy hulladékmegsemmisítő melletti raktárban Tiszaújvárosban. Körülbelül…

Posted by Tiszaújvárosi Krónika on Thursday, March 12, 2020

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei katasztrófavédelem később azt közölte: megsemmisítésre váró anyagok gyulladtak ki egy raktárban.

Körülbelül háromszáz négyzetméteren csaptak fel a lángok.

A tűzhöz a helyi hivatásos és létesítményi, valamint a mezőcsáti, a miskolci, a mezőkövesdi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett több oldalról oltják a lángokat. A telephelyre katasztrófavédelmi mobillabort is küldtek.

A helyszínre tizennyolc gépjárművel több mint ötven tűzoltó érkezett ki, akik eloltották a lángokat. Fotó: Macz János tűzoltó ezredes

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Thursday, March 12, 2020

Az Index úgy tudja, az égő telephely a Mol Petrolkémia üzemének közvetlen szomszédságában található. A vállalat sajtófőnöke a lap megkeresésére elmondta, hogy a Mol üzeme nincs veszélyben.