Felfüggesztette észak-olaszországi járatait a Wizz Air

A Wizz Air azonnali hatállyal felfüggeszti milánói, trevisói és bergamói járatait a koronavírus miatt – közölte a légitársaság vasárnap.

A döntést – amely a Budapest és Debrecen, valamint Milánó-Malpensa közti járatokat érinti április 3-áig – az észak-olaszországi régió lezárásával és a koronavírus terjedésének megakadályozásával kapcsolatban elrendelt intézkedésekkel indokolták.

Mint írták, az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatják. A jegyüket a társaság honlapján vagy a mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mail értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése, vagy 120 százalékának WIZZ számlára jóváírása között.

Megjegyezték, a légitársaság csak azokat az utasokat tudja értesíteni, akik a fenti módokon foglaltak, ezért kérik, hogy azok az utasok, akik utazási irodán vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

Kapcsolódó hírek