Pataky Attila lerántotta a leplet a koronavírus-hisztériáról

Meggyőződése, hogy csak a „háttérhatalmak” ijesztgetik az embereket.

Pataky Attila lerántotta a leplet a koronavírus-hisztériáról
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Hiánypótlónak nem mondható, de mindenképpen átfogó anyagot készített a Ripost nevű kormánybulvár arról, hogy mit gondolnak „a legendás magyar sztárok” a koronavírusról, ennek hála az ufóhívő Pataky Attilának is lehetősége nyílt helyretenni a dolgokat.

„Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki” – idézte a lap az Edda frontemberét, de Pataky itt még csak bemelegített.

„Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk”

– rántotta le a leplet Pataky Attila, aki a szombati, közpénzből, Kásler Miklós által is támogatott Aréna-koncertjét sem mulasztotta el reklámozni. A jeles eseménnyel kapcsolatban azt is elmondta, az ő rajongói nem ülnek fel mindenféle ijesztgetésnek, biztosan jó lesz a buli.

Kapcsolódó hírek