Nyolcmilliót adott Edda-koncertre Kásler Miklós

Kásler Miklós, a nemzeti erőforrások minisztere beszél a Szépművészeti Múzeumban tartott sajtótájékoztatón 2019. február 19-én.
Kásler Miklós, a nemzeti erőforrások minisztere beszél a Szépművészeti Múzeumban tartott sajtótájékoztatón 2019. február 19-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Saját támogatási keretéből segítette az Edda márciusi koncertjének megvalósulását Kásler Miklós emberminiszter – vette észre a 24.hu a Nemzeti Kulturális Alap honlapján, ahol havonta közlik az effajta összegeket.

A 2020 januári adatok szerint Kásler 8 millió forint közpénzt ítélt meg az P. Management Szolgáltató Kft.-nek az Edda koncertjének megvalósítására. Pataky Attila bandája március 7-én lép fel a Papp László Sportarénában, és a 40 évvel ezelőtt megjelent albumukat ünneplik.

A 24.hu emlékeztet, 2018-ban Balog Zoltán tolta meg saját keretből az Eddát 6 millióval, amikor szintén a Papp László Sportarénában léptek fel, Pataky pedig nem is mulasztott el a kormány retorikájának megfelelően kerítést áttörő, asszonyainkra rontó ellenségekről beszélni.

Kapcsolódó hírek