Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Koronavírus: tovább emelkedett a halottak, illetve a fertőzöttek száma Olaszországban

Világszerte már több mint 83 ezer ember fertőződött meg.

Huszonegyre emelkedett a halottak és nyolcszázhuszonegyre a fertőzöttek száma Olaszországban a koronavírus-járvány következtében – közölte Angelo Borrelli a polgári védelmi hatóság vezetője péntek esti tájékoztatóján.

Angelo Borrelli elmondta, hogy a fertőzöttek közül 412 személy pozitívnak bizonyult a koronavírus-tesztre, de tünet nélküli vagy enyhe tüneteket mutat. A kórházban kezeltek között 64-en vannak intenzív osztályon. A halottak jelentős többsége jóval nyolcvan év fölötti, és más betegség miatt is kezelt személy volt.

A polgári védelmi hatóság péntektől naponta egyszer közli a hivatalos adatokat a félelemkeltés fokozásának elkerülésére.

Borrelli hozzátette, hogy a római kormány a következő órákban rendkívüli intézkedéseket jelent be a koronavírus sújtotta térségek gazdasági támogatására.

Emelték a járvány globális veszélyének szintjét

Eközben magasról nagyon magasra emelte a koronvírus-járvány globális veszélyének szintjét az Egészségügyi Világszervezet (WHO). Tedrosz Adamon Gebrejeszusz, az ENSZ-szervezet vezérigazgatója pénteken Genfben arról beszélt, aggasztó a megbetegedések és az érintett országok számának növekedése. Péntekig az új koronavírus

több mint 83 ezer embert fertőzött meg, és Ázsia, Európa, Amerika után megjelent Afrikában is és immár csaknem hatvan országot érint.

Michael Ryan, a WHO sürgősségi programjainak igazgatója újságíró Kína példájára hivatkozva újságírók előtt kijelentette, hogy korlátozó intézkedésekkel határozottan meg lehet állítani a járványt.

Feljelentik Orbánékat, amiért a COVID alatt valakik eltüntettek 300 milliárd forintot a lélegeztetőgépek ürügyén

Ismét berobbanhat a Covid Magyarországon, százezrek fordulnak orvoshoz légúti panaszokkal

Belefulladt a tengerbe két magyar turista Olaszországban

Súlyos bejelentést tett az ukrán rendőrség

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik