Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Konzultációt hirdetett Gyurcsány Ferenc

Online konzultációt indít a DK az ellenzéki összefogásról – jelentette be Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke.

„Az ország kicsivel több mint fele most már arról beszél, hogy hogyan váltsuk le a Fideszt. Azt már tudjuk, hogy valamilyen módon együtt kell működni mindenkinek, aki a Fidesszel szemben áll. Na de hogyan? Ezt kellene megbeszéljük, mert ez nem a pártok ügye, hanem a közös ügyünk”

– magyarázza Gyurcsány a Facebook-oldalára feltöltött videóban, amely mellett a konzultáció linkjét is közzétette.

Konzultációt indítunk az ellenzéki összefogásról!

Tévedés, hogy az összefogás a pártok ügye. Mert ez mindannyiunk ügye, minden egyes emberé, aki szembenáll ezzel a kormánnyal.Éppen ezért most konzultációt indítunk, megkérdezzük az embereket, hogy milyen összefogást szeretnének 2022-ben.Kattintsatok a linkre, töltsétek ki a konzultációnkat: http://bit.ly/osszefogas

Posted by Gyurcsány Ferenc on Thursday, February 20, 2020

Az Index cikke emlékeztet a pártelnök korábbi szavaira, miszerint ha a 2022-es választásokon az ellenzék győz, ő minden bizonnyal nem lesz tagja az új kormánynak, mert bár sokan szeretik, azt nem akarják, hogy ő vezesse az országot.

„Azt a politikust fogjuk megtalálni közösen, aki képes lesz ezt a nagyon bonyolult ellenzéket a Momentumtól a Jobbikig együtt tartani és integrálni, és azt hiszem, hogy találunk ebben nálam jobbat”

– nyilatkozta korábban a volt miniszterelnök.