Vajna Tímea: „Andy lelke beleköltözött Zoliba”

Sokak meglepetésére a TV2 új showműsorában, a Nicsak, ki vagyok?-ban tűnt fel Vajna Tímea, aki a Borsnak mesélt arról, miért vállalta el a szereplést.

„Andy ötlete volt ez a műsor eredetileg, még nekem is ő mutatta meg YouTube-on, hogy nézzem meg, mennyire jó, és hogy ezt is szeretné majd Magyarországra hozni, csak jó jelmeztervezőket kell találni hozzá. Szóval részben miatta is vállaltam a szereplést”

– magyarázta Andy Vajna özvegye, aki két gyermekkórháznak ajánlotta fel a gázsiját. Hozzátette, a műsorra való felkészülés annyira lefoglalta és kikapcsolta, hogy nem volt ideje szomorkodni.

Beszélt arról is, rajong a kicsikért, 40 éves kora előtt szeretne saját csemetét. „37 éves elmúltam, és mindenképpen szeretnék gyereket, csak hát kell egy dolog hozzá, ami szerintem ebben az évben, vagy jövőre megtörténhet, de igazából erre nem lehet számítani, hiszen ha valakivel kell találkoznod, akkor úgyis találkozol vele” –fogalmazott.

Ennek kapcsán került szóba egy Zoltán nevű férfi, akit korábban már megmutatott Instagram-oldalán, és aki az üzlettársa lesz a néhai Andy Vajna budapesti éttermének vezetésében.

„Zolit úgy ismertem meg, hogy Andy barátja volt, és érdekes, hogy korábban mindig idegesített és soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. Mindig arról beszélt Andynek és nekem is, hogy így, meg úgy csajozik, ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez egy olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon”

– magyarázta Vajna Tímea, azt is elárulva, hogy néha kicsit úgy érzi, „Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő”.

„Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő”

– tette hozzá sejtelmesen az özvegy.

Kapcsolódó hírek