Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Jogszerűen voltak az ellenzéki képviselők az MTVA-székházban

Harta ViktorHarta Viktor
Gréczy Zsolt, a DK-s országgyûlési képviselõ átmászik a kerítésen az MTVA Kunigunda utcai székházának területére 2018. december 17-én. A területrõl Molnár Zsolt MSZP-s képviselõ (b) segít neki. Ellenzéki képviselõk az önkéntes túlmunka idõ bõvítésérõl szóló törvény ellen demonstrálnak az MTVA székháza elõtt és élõ adásban szeretnék elmondani nyilatkozatukat.
Gréczy Zsolt, a DK-s országgyûlési képviselõ átmászik a kerítésen az MTVA Kunigunda utcai székházának területére 2018. december 17-én. A területrõl Molnár Zsolt MSZP-s képviselõ (b) segít neki. Ellenzéki képviselõk az önkéntes túlmunka idõ bõvítésérõl szóló törvény ellen demonstrálnak az MTVA székháza elõtt és élõ adásban szeretnék elmondani nyilatkozatukat. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Közleményben tudatta a DK, hogy jogerős ítélet született arról, hogy 2018. december 16-án és 17-én jogszerűen tartózkodtak az ellenzéki országgyűlési képviselők az MTVA óbudai székházában.

Mint írják, a Fővárosi Törvényszék helybenhagyta az első fokon eljáró Budapesti II. és III. kerületi Bíróság ítéletét, mely szerint az országgyűlési képviselők képviselői jogaikkal éltek, így az óbudai jegyző birtokháborítási határozata érvénytelen és semmis.

A birtokháborítási határozat ellen a DK négy képviselője, Gréczy Zsolt, Oláh Lajos, Vadai Ágnes és Varju László, illetve hozzájuk csatlakozva a szocialista Kunhalmi Ágnes indított pert.

A DK bízik benne, hogy Varju László ügyében is igazságos döntés születik majd – írták. Varjut azzal vádolják, hogy erőszakosan lépett fel az őt a székházból nem éppen finoman eltávolítani próbáló biztonsági őrök ellen.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Balog már akkor a pedofilsegítő érdekében kavart, amikor még tanácsadó sem volt – a DK válaszokat követel

„Kiemelkedő munkatársait” díjazta az MTVA: ezt a 8 nevet kell megjegyezni

Gyurcsány megszólalt, súlyos dolgot borított a rendőrségről

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter