Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elkapták a Népfürdő utcában halálra vert nő feltételezett gyilkosát, majdnem megölt egy férfit is

Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a XIII. kerületi Népfürdő utcában, ahol egy irodaház előtt női holttestet találtak 2019. január 14-én.
Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a XIII. kerületi Népfürdő utcában, ahol egy irodaház előtt női holttestet találtak 2019. január 14-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Elfogták egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte azt a nőt, akinek holttestét január közepén találták meg a főváros XIII. kerületében – közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

Amint arról lapunk is beszámolt, január 14-én a mentők értesítették a rendőrséget, hogy a Népfürdő utca egyik irodaházának közelében találtak egy női holttestet. A 33 éves hajléktalan nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett miatt indított nyomozást.

Azóta kiderült, a gyanú szerint a nőt egy 39 éves férfi, D. Lajos bántalmazta, akit a járőrök február 12-én el is fogtak. D. Lajos emellett megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy tavaly szeptember 8-án a XIV. kerület Róbert Károly körúti felüljáró alatt több alkalommal megszúrt egy ott alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett – írták.

A rendőrség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett, és halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten