Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Mindenki elsétált a Népfürdő utcában halálra vert nő mellett

Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a XIII. kerületi Népfürdő utcában, ahol egy irodaház előtt női holttestet találtak 2019. január 14-én.
Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a XIII. kerületi Népfürdő utcában, ahol egy irodaház előtt női holttestet találtak 2019. január 14-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Blikk úgy tudja, akár egy napja is holtan fekhetett az a 33 éves hajléktalan nő, akinek holttestére kedd délután találtak rá egy XIII. kerületi irodaháznál.

A lap azt írja, a holttestet alaposan bebugyolálva, egy átjáróban találták meg. Egy szemtanú arról beszélt, három éve dolgoznak az irodaházban, minden nap arra sétálnak, ahol a nő feküdt.

„Mi láttuk is a földön fekvő embert már tegnap délben, de annyira be volt takarózva, hogy a feje búbja sem látszott ki. Biztosak voltunk benne, hogy csak alszik”

– magyarázta a szemtanú, hozzátéve, sem vérfoltot, se más, bántalmazásra utaló jelet nem lehetett látni, az ott lakók sem hallottak sem sikoltozást, sem kiabálást.

Az irodaház dolgozói azt is elmondták, pont nem lehetett rálátni a testre, különben biztos feltűnt volna nekik, hogy egész nap csak fekszik. A környéken egyébként gyakran látnak hajléktalanokat a Duna melletti parkban, úgy tudni, eddig semmilyen erőszakos cselekmény nem történt ott.