Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Jön az újabb nemzeti konzultáció: Orbán ismertette, min kell mostantól kiakadni

RövidenRöviden

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor szerdán a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén, mert úgy tudja,

„egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál”.

A Magyar Nemzet azt írta, a kormányfő megtartotta szokásos zártkörű beszédét a Fidesz-KDNP frakció képviselőinek, ezen többek közt a kabinet és a frakció előtt álló feladatokról tájékoztatta a képviselőket.

A propagandaoldal szerint Orbán megígérte, hogy ismét nemzeti konzultációt indít a kormány, mert szerinte az elmúlt tíz évben sok jelentős kérdésben kikérték a magyar emberek véleményét, és ezek a kérdéseknek álcázott manipulatív állítások közös döntések „igazolták a nemzeti egyetértés erejét”.

Úgy tudni, az újabb nemzeti konzultációban főként azzal fognak heccelni, hogy „egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál”, ami persze ezúttal is ordas nagy hazugság, hiszen minden „aktivistacsoport” és ügyvéd csak annyit tehet, amennyit a törvények engednek nekik, és nemrég kiderült, hogy 2016-ban éppen a Fidesz szavazta meg a börtönkártérítéses törvényt, ami miatt most sírnak.

Orbán tájékoztatása szerint ez alkalommal ugyanakkor több témában is kikérik majd az állampolgárok véleményét, így lesznek majd „kérdések” az „iparággá vált börtönbizniszről”, a feltételes szabadságra bocsátás szigorításáról, a Szeviép-üggyel összefüggésben felmerült bírói korrupció gyanújáról és a gyöngyöspatai romák kártérítése kapcsán felszínre került kérdésekről.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

10,9 milliárdot költhettek el Rogánék a legutóbbi, nemzeti szuverenitásról szóló konzultációra

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Orbán a KRÉTA-rendszeren keresztül üzent a szülőknek

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt