Durva karambol Sükösdnél, roncsok maradtak csak a kocsikból

Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott személyautó mellett az 54-es főúton Sükösd térségében 2020. február 13-án, miután a jármű összeütközött egy kisteherautóval.
Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott személyautó mellett az 54-es főúton Sükösd térségében 2020. február 13-án, miután a jármű összeütközött egy kisteherautóval. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Öten megsérültek egy balesetben, amikor egy személygépkocsi és egy kisteherautó összeütközött csütörtökön délelőtt az 54-es főúton Sükösd térségében.

A rendőrség közlése szerint a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt.

Tűzoltók, rendőrök és mentők dolgoznak egy összeroncsolódott személyautó és egy oldalára dőlt kisteherautó mellett az 54-es főúton Sükösd térségében 2020. február 13-án, miután két a jármű összeütközött.

Tűzoltók, rendőrök és mentők dolgoznak egy összeroncsolódott személyautó és egy oldalára dőlt kisteherautó mellett az 54-es főúton Sükösd térségében 2020. február 13-án, miután két a jármű összeütközött. Fotó: MTI/Donka Ferenc

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. Az arra közlekedő személyautók a közelben lévő földúton kerülhettek, a buszokat és a tehergépkocsikat a rendőrök Hajós és Jánoshalma irányába terelték. Az útzárat végül háromnegyed kettőkor oldották fel.

Kapcsolódó hírek