Összevertek egy fiút Sükösdön, mert chatelt egy lánnyal

Súlyos sérüléseket szenvedett, eltört állkapcsát meg kellett műteni.

Súlyos testi sértés miatt a Bajai Járásbíróság elrendelte három sükösdi férfi letartóztatását, mert egy lány közreműködésével a település szélére csaltak egy 19 éves fiút, majd egyikük megverte.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség ismertette: a gyanú szerint a három férfi március 6-án délelőtt – egyikük barátnőjének segítségével – a sükösdi focipálya közelébe csalta a lány egyik osztálytársát.

A fiún bosszút akartak állni, mert korábban csetelt a lánnyal.

A lány barátja megállásra kényszerítette az autóval érkező fiút, beült mellé, elvette az indítókulcsot tőle, ököllel többször arcon vágta, majd kirángatta a kocsiból és tovább ütötte az arcát és a fejét. A sértett nem mert védekezni, mert attól félt, hogy ha visszaüt, akkor a lány bátyja és a harmadik férfi is nekitámad.

A fiú súlyos sérüléseket szenvedett, eltört állkapcsát meg kellett műteni. A rendőrség március 10-én elfogta a gyanúsítottakat.

A Bajai Járási Ügyészség a három férfi letartóztatását indítványozta. Lány bűntársuk szabadlábon védekezhet. A járásbíróság döntése a gyanúsítottak letartóztatásáról – fellebbezések miatt – nem végleges.

Kapcsolódó hírek