Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Rálőttek a DK irodájára Újbudán

A DK szóvivőjének közlése szerint szerdán egy ismeretlen rálőtt a Demokratikus Koalíció újbudai irodájára. A rendőrség szerint ugyanakkor a helyszínen talált mintegy két centiméter átmérőjű fém golyókat „vélhetően nem tűzfegyverből” lőtték ki.

Az ellenzéki párt csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Barkóczi Balázs azt mondta, hogy a támadás során az irodán több lyuk keletkezett, az épület ablaka is betört. Az irodában az eset idején senki sem tartózkodott, így személyi sérülés nem történt.

Döglött patkányt már küldtek nekünk pár héttel ezelőtt, fenyegetéseket minden nap kapnak a politikusaink a Facebook-on,…

Posted by Demokratikus Koalíció on Thursday, February 13, 2020

Úgy értékelt, a tettes kifejezetten a DK-t akarta megtámadni. Az iroda kívülről a Demokratikus Koalíció logójával és arculati elemeivel van lefóliázva – jelezte. Barkóczi Balázs közölte, hogy a párt feljelentést tesz az ügyben.

„Ide vezet a végtelen uszítás és a kormányzati gyűlöletpolitika”

– mondta a szóvivő, és felszólította a Fideszt és a kormányt, hogy hagyjon fel az uszítással és a gyűlöletpolitikával, „mielőtt ennél nagyobb baj történik”.

Rálőttek a DK újbudai irodájára!

Rálőttek a DK újbudai irodájára! Rendőrségi feljelentést teszünk az ügyben és felhívja az egész ország figyelmét: ide vezet a kormány gyűlöletpolitikája! Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hagyjon fel a gyűlölködéssel, mielőtt nagyobb baj történne! Oszd meg Barkóczi Balázs és Bakai-Nagy Zita Újbuda sajtótájékoztatóját! 🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Thursday, February 13, 2020

Alkalmas lehet

Bakai-Nagy Zita, a DK újbudai alpolgármestere elmondta, hogy a helyszínelő rendőrök szerint egy olyan fegyverrel követhették el a támadást, amely nem minősül lőfegyvernek, de alkalmas lehet súlyos sérülés okozására vagy akár emberélet kioltására is. A hátramaradt golyókat a helyszínelők úgy vitték el, hogy alkalmas legyen DNS-vizsgálat elvégzésére is, így a DK bízik abban, hogy ez meg is megtörténik – tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta, hogy az irodának otthont adó utca elején egy térfigyelő kamera is van, ezért annak felvételeit a rendőrség elemezni tudja.

A DK pert indított a K. Endrének adott kegyelem hátterének megismeréséért

Balog már akkor a pedofilsegítő érdekében kavart, amikor még tanácsadó sem volt – a DK válaszokat követel

Gyurcsány megszólalt, súlyos dolgot borított a rendőrségről

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve