Tatabányai gyermekgyilkosság: mintaférj volt az apa, sokkos állapotban kórházban kezelik az anyát

Semmi előjele nem volt annak a tragédiának, mely pénteken történt Tatabányánezt mondta az RTL Híradónak a 7 és 9 éves gyerekeit meggyilkoló férfi anyósa.

Úgy tudni, az apa és a feleség előzőleg összevesztek; mire a nő visszaért, holtan találta a gyerekeket. Az RTL Híradó információi szerint a férfi a feleségét is megtámadta, ezért az asszony az utcára rohant segítségért. A szomszédok hívták ki a rendőröket, de mire a nyomozók megérkeztek, a férj magával is végzett.

„Egyszerűen felfoghatatlan, nem tudom elhinni még most sem”

– nyilatkozta sírva a megölt gyermekek nagymamája a tévének. Elmondta, unokái jó tanulók voltak. A férfi szerinte nagyon szerette a lányát, szépen éltek, érthetetlen, ami történt. Azt mondta, a gépészmérnök vő csak a családjának élt, nem ivott, nem dohányzott, gitározott, mindenki szerette, és a sajtóhírekkel ellentétben nem állt pszichiátriai kezelés alatt sem.

Dr. Fellegi Gábor pszichiáter arról beszélt, ami végbement a férfinél, sokkal súlyosabb, mint egy személyiségzavar, de hogy mi válthatta ki tettét, nem tudni. A gyermekek anyja sokkos állapotban kórházban van, a rendőrök sem tudták egyelőre kihallgatni.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kapcsolódó hírek