Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Mínusz 10 fok lehet hétvégén, havas eső is jöhet

Erős hidegbetörés zajlik tőlünk keletre, melytől jórészt megvéd minket a Kárpát-medence, a hágókon azonban beömlik annyi hideg, mely rendesen leviszi a hétvége hőmérsékletét.

Az Időkép legfrissebb előrejelzése szerint pénteken a felhők miatt még enyhébb lehet a reggel, gyenge fagyra a szélvédett, valamint magasabban fekvő helyeken van esély, -2, +3 fok között alakulnak a minimumértékek.

Napközben változóan felhős-napos időre számíthatunk, kora délutánig a Dunántúl lesz huzatosabb, délután viszont már a keleti országrészben is feltámad az északkeleti szél, hidegebb, szárazabb levegőt szállítva. A Dunától keletre az esti órákig szórványos záporok, hózáporok is kialakulhatnak, kora délután 2-8 fokot mutat majd a hőmérő.

A szombat hajnal már csípősnek ígérkezik:

a szélcsendesebb keleti, északkeleti tájakon -10, -7 fokig hűlhet a levegő, máshol -6, 0 fok várható.

Enyhébb idő a szelesebb Nyugat-Dunántúlon lesz, napközben sok napsütés várható, számottevő csapadék nem valószínű és a délkeleti szél is csak északnyugaton élénkülhet meg. A legmagasabb hőmérséklet 1 és 6 fok között alakulhat a prognózis szerint.

A vasárnap is cidrivel indul,

északkeleten -9, -7, a fagyzugos helyeken -10 fokig hűlhet le a levegő, másutt -6, -1 fok várható.

Napközben több helyen élénk, a Dunántúlon erős lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet. Ezzel egy időben nyugat felől egyre inkább megnövekszik a felhőzet, és késő este helyenként már eső, havas eső is előfordulhat. A csúcshőmérséklet 6 és 12 fok között alakul, a szelesebb dunántúli tájakon lehet melegebb.