A győri MSZP volt alelnöke a Fidesz jelöltjét támogatja az időközi választáson

Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje.
Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje. Fotó: Facebook/Dézsi Csaba András

Dézsi Csaba Andrást, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét támogatja Németh Árpád, az MSZP helyi szervezetének volt alelnöke a vasárnapi időközi győri polgármester-választáson.

Németh, aki több cikluson át volt tagja a közgyűlésnek MSZP-s színekben, szerdán a megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatóján arról magyarázott: a vasárnapi választás kimenetele a következő évek, évtizedek szempontjából meghatározó, sorsfordító lesz a megyeszékhely életében.

Dézsi Csaba Andrást a közös közgyűlési munka során szorgalmas és tehetséges embernek ismerte meg, Győrnek az ő személyére van szüksége,

méltatta a volt szocialista alelnök a Fidesz aspiránsát, akivel a Borkai Zsolt utáni űrt kívánja betölteni a kormánypárt.

Németh Árpád most azt mondja, baloldali embernek tartja magát, de az időközi választás ezúttal nem a pártokról szól, hanem Győrről, a győri emberek jövőjéről. Beszélt arról is, hogy az elmúlt években megromlott a kapcsolata az MSZP-vel. Úgy véli, a párt eltért attól az iránytól, amit ő baloldalinak gondol, és olyan, neoliberális irányba mozdult el, amely a globális trendeket követi.

A tehetségek is eltűntek a pártból, helyi és országos szinten is, helyettük szerencselovagok tűntek fel

– magyarázta sajátosan pálfordulását.

Kapcsolódó hírek