Elképesztő fizetéseket kapnak az NBI-es focistáink

2018-ban átlagosan havi 3 millió 300 ezer forintot keresett egy NBI-es labdakergető Magyarországon, és biztosak lehetünk benne, hogy tavaly ez az összeg még magasabbra emelkedett.

A magyar foci teljesítményéhez mérten pofátlan fizetéseket az Mfor.hu számolta ki az Európai Labdarúgó Szövetség adataiból. Megjegyzik, a pályára is lépő játékosok ennek az összegnek a dupláját is megkereshetik átlagban, de a klubok titkolják, hogy pontosan mennyit kapnak.

Ha valaki esetleg azzal akarná menteni a menthetetlent, hogy Messi is jobban keres mint a spanyol orvosok, akkor nekik…

Közzétette: Flamingók – 2020. január 21., kedd

Az RTL Híradójában elhangzott: a legjobban kereső magyar sportoló ennek ellenére nem a magyar adófizetők pénzét apasztja, mert a havonta nagyjából 60 millió forintot kereső Dzsudzsák Balázs egy arab országbeli csapatban játszik, noha egyre több magyar focista tér vissza külföldi csapatától, mivel a hazai bajnokságban is egyre jobb fizetéseket kapnak.

Kiemelt kép: A szombathelyi Tamás László (b) és Ivanov Galin a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC-Szombathelyi Haladás mérkőzés végén a mezőkövesdi városi stadionban 2019. május 11-én. (MTI/Czeglédi Zsolt)

Kapcsolódó hírek