Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Megszólalt a „skálás gyilkos” egyik áldozatának édesanyja

Kedden söpört végig a sajtón, hogy első fokon engedélyezték az egyik „skálás gyilkos”, Bene László feltételes szabadon bocsátását, mivel mintarab volt a börtönben, és még kártalanítást is kapott, melyből fedezni tudja majd a kinti lakhatását, sőt, a sértetti hozzátartozóknak önként kártérítést is fizetne.

A kártalanítás összegét tavaly decemberbe kapta meg Bene László, időközben a szociális munkás tanfolyamot is sikeresen befejezte, örömmel kezdene új életet a társadalomban – nyilatkozta a Borsnak a férfi védője, dr. Soltészné dr. Nagy Katalin.

A lap megkereste azt az idős asszonyt is, akinek egyetemista fiát Bene és társa 1992-ben lelőtte a budai Skála Áruház pénzszállító autójának kirablása közben.

„Egy fillér sem kell a fiam gyilkosától. Ha esetleg átutalna az alapítványunknak, azonnal visszaküldeném az összeget. Lehet, hogy a pénzével most úgy érzi, övé a világ, de ez biztosan gyorsan elfogy, nem tud majd megélni. Engem a másik két gyermekem és az unokáim tartanak életben, a férjemet 2011-ben elvesztettem, infarktus vitte el. Az ő halála is Bene László lelkén szárad”

– nyilatkozta a 81 éves asszony.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten