Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Fénymásolóval készített hamis 500 eurósokat egy férfi

Fénymásolószalonban készített egy férfi hamis 500 eurósokat, melyeket Csongrád megyei szálláshelyeken fizetve próbált fölhasználni. A férfi ellen pénzhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A gyanú szerint a férfi előbb pénteken egy szegedi, majd vasárnap egy mórahalmi szálláshelyen foglalt szobát. Szegeden hamis 500 euróssal fizetett, de a szobát már nem foglalta el, hanem a visszajáró pénzt átvéve elhagyta a helyszínt. Ezzel mintegy 124 ezer forint kárt okozott.

Két nap múlva Mórahalmon foglalt szobát, ahol szintén egy hamis 500 euróssal próbált meg fizetni.

A recepciósnak azonban gyanús lett, hogy a férfi csak a visszajáró pénz átvétele után akarta a bejelentő lapot kitölteni.

Az átvett bankjegyet jobban megnézve észrevette, hogy az hamis. A recepciós értesítette a rendőrséget, akik rövid időn belül elfogták a menekülni próbáló gyanúsítottat. A férfitól a rendőrök további – feltehetően hamis – bankjegyeket foglaltak le, melyeket a gyanú szerint egy fénymásolószalonban nyomtatott.

A megyei főügyészség közléséből az is kiderül, a férfi korábban már öt alkalommal állt bíróság előtt, a mostani balhéját is röviddel egy korábbi szabadságvesztéséből történő szabadulása után követte el.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten