Szilveszteri bulin vertek agyon egy dunavarsányi férfit

Szilveszteri bulin vertek agyon egy dunavarsányi férfit
Fotó: police.hu

A rendőrök őrizetbe vettek egy háromtagú családot, akik a gyanú szerint szilveszterkor agyonvertek egy dunavarsányi férfit – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

A nyomozás adatai szerint az 56 éves férfi az év utolsó napján,

egy szilveszteri buli közben halt meg az otthonában, a holttestére négy nappal később találtak rá a családtagjai.

Dunavarsány, gyilkosság

Fotó: police.hu

A helyszínen az első orvosi vélemény alapján nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért az ügyben közigazgatási hatósági eljárás indult. Az igazságügyi szakértő bevonásával végzett boncolás során azonban, öt nappal később

a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket találtak, ezért az eljárást a büntetőeljárás szabályai szerint, emberölés bűntettének gyanúja miatt folytatták.

A rendőrség ettől számítva 24 óra alatt azonosította és elfogta a feltételezett elkövetőket. Körözést adtak ki egy 36 éves tiborszállási férfi, 41 éves élettársa és 18 éves fia ellen, majd a Komárom-Esztergom megyei Naszály településen fogták el őket: a két férfi épp elindult gépkocsival, amikor egy rendőrautó elállta az útjukat, a nő pedig felszólításra lépett ki a házból.

Dunavarsány, gyilkosság

Fotó: police.hu

Az épületben a rendőrök számos, a megölt dunavarsányi férfi otthonából származó tárgyat – mobiltelefonokat, ékszereket, élelmiszert – találtak. Lefoglalták a bujkálók autóját is, amely lopott volt, ezért körözték. A tiborszállási lakosokat őrizetbe vették, ellenük emberölés gyanúja miatt folyik eljárás.

Kapcsolódó hírek