Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Több épület lángol Óbudán, robbanást hallottak

Lakók hagyják el a kigyulladt épületeket 2020. január 12-én a III. kerületi Kunigunda útján, ahol leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték, és több egymás melletti épület kigyulladt. Egy ember áramütést szenvedett.
Lakók hagyják el a kigyulladt épületeket 2020. január 12-én a III. kerületi Kunigunda útján, ahol leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték, és több egymás melletti épület kigyulladt. Egy ember áramütést szenvedett. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték Budapesten, a III. kerületi Kunigunda útján vasárnap este, három egymás melletti épület ég.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a vezetéket, amely a földön fekszik, áramtalanítani kell, ami jelentősen nehezíti a nagy erőkkel kivonuló tűzoltók munkáját. A legfontosabb feladat jelenleg a tűz körülhatárolása, a körülmények tisztázására tűzvizsgálati eljárást indítottak.

Az Index beszámolója szerint egy nagy robbanás hallatszott, és az áram is elment néhány percre több kerületben, még a helyszíntől messzebb lévő, 2., 4., 13. és 15. kerületekben is. Többen arról számoltak be, hogy a robbanás a Budai Fűtőerőműnél történt, de a Katasztrófavédelemnek nincs információja arról, hogy az erőművet is érintené a tűz.

Halálos tragédia Budapesten

Elkapták az Andrássy úti Louis Vuitton-bolt kirablóit

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Kigyulladt Kaposvár legnagyobb épülete, menekítették az embereket

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon