Ózd polgármestere kibérelte magának és menyasszonyának a teljes városi sportuszodát

Több órára kibérelte magának és menyasszonyának Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere a város sportuszodáját, a vendégeknek egy órával a megszokott zárási idő előtt el kellett hagyniuk a helyet.

Minderről az RTL Híradó számolt be, hozzátéve:

Janiczak magánemberként, szerződéssel, mindössze 20 ezer forintért bérelte ki az uszodát.

A kormánybarát HírTV már egyenes azt írta, műszaki bejárásnak álcázott privát fürdőzést tartott a jobbikos polgármester, és több vendéget is felháborított, hogy aznap egy órával hamarabb be kellett fejezniük a fürdést.

Az uszodát üzemeltető cég vezetője ugyanakkor cáfolta ezt, állítása szerint hozzájuk nem érkezett panasz. Hozzátette, Janiczak olyan időszakban vette ki a létesítményt, amikor általában kevés a vendég. A cégvezető szerint egyébként bárki kibérelheti egyedi megállapodással az uszodát, bár elismerte, hogy ilyenre eddig nem volt példa.

A helyi Fidesz szerint erről a lehetőségről eddig senki nem is tudott, illetve ha tényleg ki lehet bérelni 20 ezer forintért a teljes létesítményt, miért nem szerepel ez az opció az uszoda árlistáján? – kérdezik.

Az RTL Híradó kereste az ózdi polgármestert, de nem akart nyilatkozni. Az Indexnek ugyanakkor arról magyarázott, hogy bárhol megjelenik a városban, ott rögtön fogadóóra lesz, az emberek elkezdik kérdezgetni.

Jegyvásárlás helyett ezért a bérlés mellett döntött, hogy „ne kelljen előadást tartani a jakuzziban”.

Kapcsolódó hírek