Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Tragikus részletek derültek ki Gesztesi Károly haláláról

Baleseti helyszínelés a budapesti Ferdinánd híd közelében 2020. január 4-én.
Baleseti helyszínelés a budapesti Ferdinánd híd közelében 2020. január 4-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Mint ismert, 56 éves korában szombat délután elhunyt Gesztesi Károly. A színészt autóvezetés közben érte a halál, az életéért hosszú ideig küzdöttek, de nem tudták megmenteni.

A Bors most azt írja, a művész a Podmaniczky utca felé haladt, mikor érezte, hogy baj van.

Utolsó erejével a szembe haladó forgalom irányába, a legközelebbi járdához kormányozta autóját, majd hívta a mentőket.

Úgy tudni, arra járó civilek kezdték újraéleszteni, emellett több bejelentés is érkezett a mentőkhöz hivatásos sofőröktől.

Baleseti helyszínelés a budapesti Ferdinánd híd közelében 2020. január 4-én. Gesztesi Károly 56 éves színművész vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

Baleseti helyszínelés a budapesti Ferdinánd híd közelében 2020. január 4-én. Gesztesi Károly 56 éves színművész vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A segítség perceken belül a helyszínen volt, több esetkocsi is érkezett, 50 percig küzdöttek a színészért, de nem tudták újraéleszteni. A helyszínre érkezett Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté is, de csak tehetetlenül szemlélte az eseményeket – olvasható a Bors cikkében.